امروز : جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ - 2017 May 26
۰۷:۴۳
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 98650
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 11
به گزارش گروه دانستنی‌های خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس،‌ محققان آمریکایی و چینی دریافتند که رژیم غذایی روزانه از آجیل‌های مختلف ...

به گزارش گروه دانستنی‌های خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس،‌ محققان آمریکایی و چینی دریافتند که رژیم غذایی روزانه از آجیل‌های مختلف می‌تواند نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

کارشناسان دانشگاه «هوآ زونگ» علم و صنعت، ووهان، چین و دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد در بوستون در ایالات متحده با استفاده از داده‌‌های تعدادی از پژوهش‌های قبلی، فواید آجیل را بررسی کردند.
آنها ۱۸ مطالعات مختلف شامل بیش از ۱۲۰۰۰ مبتلا به دیابت نوع، ۱۵۰۰۰ بیمار قلبی و تقریباً۵۰۰۰۰ مورد مرگ را مورد بررسی قرار دادند.

براساس گزارش منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی رژیم غذایی محتوی آجیل می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بین  ۲۸ و ۲۹ درصد کاهش دهد و۱۷ درصد خطر مرگ را کاهش دهد.

از آنجایی که آجیل در چربی‌های اشباع نشده، پروتئین و ویتامین‌ها و همچنین به عنوان آنتی‌اکسیدان بالا وجود دارد، با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

کارشناسان معتقدند که روغن موجود در آجیل‌ها می‌تواند کلسترول  بد و احتمالاً التهاب را کاهش دهد.

انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار